Hauskat eläinten kilpailut

 

Hevosurheilu ja muut eläimillä vakavasti suoritettavat kilpailut ovat suosittuja urheilulajeja ja niitä kerääntyy katsomaan tuhannet ihmiset vuosittain. Vakavamielisten lajien lisäksi on olemassa epävirallisia kilpailuita, joissa tarkoitus on hauskan pitäminen, eikä verenmaku suussa kulkeminen. Tästä löydät joitain hauskimmista eläimiin liittyvistä nopeuskilpailuista!

  • 1. Vauhtimakkarat vastakkain!

Mäyräkoirakilpailuita on järjestetty jo 1970-luvulta Australiassa ja nykyään ne ovatkin suosittuja esimerkiksi Yhdysvalloissa. Makkarapötköjä muistuttavat koirat ottavat mittaa lyhyillä 22-45 metrin matkoilla, saadakseen himoitun mestaruuden itselleen!

  • 2. Nopeimmat kodin kauhut

Torakat ovat usein oikea kauhu kodissa ja niistä liikkuu hurjia tarinoita, varsinkin suurkaupungissa. Huimat nopeudet, älykkäät toiminnot ja joskus jopa lentämisen taitavat ötökät aiheuttavat melkein jokaisessa kuvotuksen väristyksiä. Nopeimman torakan löytämiseksi järjestetäänkin jopa kilpailuita!

  • 3. Hamsterit pyörässä!

Jos Formula 1 ei nappaa, miten olisi hamsterit ratin takana? Nämä pienet jyrsijät ottavat mittaa toisistaan omissa kilpa-autoissa, joissa moottorina toimii eläin itse! Autoa liikuttaa siihen asetettu pyörä, jossa hamsteri rullaa eteenpäin kauhealla vauhdilla, juuri niin lujaa kun omat jalat kipittävät! Tämän suloisempaa lajia on vaikea hakea!

 

mh-squared-lite