Onko autourheilukärpänen jo purrut sinua?

Haluaisitko urheiluautoilijaksi? Urheiluautoilu on kiehtova ja vauhdikas laji, jonka parista voi tavata eri ikäisiä ja erilaisissa ammateissa toimivia kuljettajia. Tiesitkö, että autourheilu ei rajoitu pelkkään ajamiseen, vaan lajin parissa puuhailee runsaasti erilaisissa toimenkuvissa työskenteleviä ihmisiä. Vauhdikasta autourheilua voi harrastaa kuljettajana, mekaanikkona, valmentajana, huoltajana, toimitsijana ja kouluttajana.

Toiminta autourheilun parissa on hyvin monipuolista

Autourheiluseurassa voit ajaa kilpaa harrastamalla kartingia, pienoisautoilua, crosskarttia, rallisprinttiä, jokkista, eli jokamiesluokkaa, ralliautoilua ja rallicrossia. Tutustutaan seuraavaksi mielenkiintoiseen aiheeseen, eli kuinka voi päästä mukaan suosittuun autourheilutoimintaan?

Autourheilun pariin voi tulla kuka tahansa moottoriurheilusta kiinnostunut henkilö, mutta yleisesti mukaan toimintaan tulee kyseisen alan yrittäjiä, kevyt-yrittäjiä tai muilla perinteisillä yhtiömuodoilla toimivia alan ihmisiä.

Jos työskentelet jo valmiiksi moottoriurheilun parissa, kuten esimerkiksi moottoriajoneuvoja tai moottoripyöriä myyvässä liikkeessä ovat päiväsi varmasti kiireisiä. Tulevat ja menneet tapaamiset yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa on hyvä muistaa tarkasti, minkä lisäksi pitää suunnitella erilaisia mainos- ja markkinointikampanjoita. Vapaa-aikaankin pitäisi vielä tunteja riittää. Ei hätää, sillä apunasi on asiakkuudenhallintaan, eli suosittuun CRM-ohjelmaan perustuva lime-technologies.fi -järjestelmä.

Helppo, edullinen ja käyttäjäystävällinen lime-technologies.fi -järjestelmä voidaan integroida kaikkiin käytössä oleviin IT-järjestelmiisi, jolloin asiakastietosi, markkinointikampanjat, kokoontumiset ja messut löytyvät helposti aina samasta paikasta. Mikäs sen mukavampaa, kun kaksinkertaiset paperityöt poistuvat ja tärkeät asiat säilyvät muistissa, joten ei muuta kuin tutustu suosittuun lime-technologies.fi -järjestelmään jo tänään!

Kouluttaudu toimitsijaksi – se kannattaa

Tiesitkö, että monet urheiluautoiluseurat tarjoavat muun muassa toimitsijakoulutusta, jossa voi halutessaan edetä aina kansallisesta päätoimitsijatasosta kansainvälisiin toimitsijatehtäviin asti. Toimitsijalisenssin perustoimitsijatasolla voi saada 15 vuotta täyttänyt henkilö ja päätoimitsijatasolla 18 vuotta täyttänyt autourheilun harrastaja. Nuorisolisenssi puolestaan voidaan myöntää 12-15-vuotiaille nuorille, ja lisenssiin kuuluu samanlainen tapaturmavakuutus kuin normaaliin toimitsijalisenssiin. Moottoriurheilun parissa puuhaa riittää, joten ei muuta kuin mukaan vain!

Toimitsijakoulutuksen lisäksi autourheilijat kouluttavat jäsenistöään erilaisiin tuomaristo- ja kilpailujen valvontatehtäviin. Urheiluautojen mekaanikkona työskentelevät joko kuljettajat itse tai joku muu kyseiseen tiimiin kuuluva henkilö. Oletko sinä kiinnostunut kartingista, autosuunnistuksesta, jokkiksesta, eli jokamiesluokasta, pienoisautoilusta tai muusta mukavasta toiminnasta autourheilun parissa? Liity sinua lähellä olevien urheiluautoilijoiden yhdistysten jäseneksi. Toimintaa löytyy onneksi eri puolilta Suomea!

mh-squared-lite