Sadesuihku rentouttaa rankan rallin jälkeen

Ei ole suinkaan sattumaa, että monesta rallia harrastavasta perheestä löytyy tyylikäs sadesuihku. Kattoon kiinnitettävä sadesuihku on nimittäin tyylikkyytensä lisäksi erittäin rentouttava valinta ja jokainen rallia harrastava tietää, että rankan rallin jälkeen on kiva päästä rentouttavaan suihkuun karistamaan rallin tomut ja rentouttamaan lihaksia.

Sadesuihku vs. poreamme

Poreamme olisi toinen loistava vaihtoehto rentoutumiseen, mutta valitettavasti amme vie kylpyhuoneessa paljon tilaa. Kattoon kiinnitettävä tyylikäs sadesuihku mahtuu pieneenkin tilaan. Se ei myöskään ole kylpyhuoneessa tiellä, jos huoneeseen pitää pystyttää esimerkiksi pyykkiteline tai vauvan kylpyamme. Poreamme on myös melko haastava pitää puhtaana. Ralli tai muu autourheilu pitää parhaimmillaan koko perheen kiireisenä, joten kodinhoitotoimenpiteet kannattaa suunnitella siten, että ne sujuvat mahdollisimman nopeasti ja helposti. Myös tältä osin sadesuihku peittoaa poreammeen 100–0.

Kylpyhetki sadesuihkussa ja porealtaassa on perin erilainen kokemus. Ensiksi mainittu tiputtaa vartalolle pehmeitä vesipisaroita, jotka suorastaan hellivät ihoa. Tällaiseen kokemukseen ei perinteisessä suihkussa pääse. Sadesuihku jäljittelee luonnonveden liikettä ja sen kosketus sekä äänet tuovat mieleen luonnon oikeat sadepisarat. Moni ralliharrastaja nauttii erityisesti ulkoilmasta, minkä vuoksi sadesuihku on usein erityisen mieleinen valinta. Sen sijaan poreammeessa tyypillisesti melko pitkään kestävä rentoutuminen ei välttämättä ole kovin ominaista aktiiviselle autoilijalle. Poreammeen käyttäminen vaatii myös jonkin verran ennakkovalmistautumista ja loppusiivousta, mikä voi tuntua kiireisessä ralliarjessa raskaalta. Sadesuihku on aina valmiina tarjoamaan rentouttavan suihkuhetken juuri silloin, kun suihkulle on aikaa, ilman minkäänlaisia esivalmisteluja.

Poreammeen täyttäminen vie valitettavan paljon vettä, eikä siten ole kovin taloudellinen vaihtoehto kodeissa, joissa vedestä maksetaan käytön mukaan. Vettä kuluu monen mielestä kohtuuttoman paljon per henkilö ja pienemmälläkin vesimäärällä voisi monen mielestä peseytyä. Suihku sen sijaan käyttää vettä juuri sen verran kuin suihkussa käymiseen tarvitaan. Suihku kannattaa laittaa pois päältä esimerkiksi hiusten saippuoinnin ajaksi, sillä näin voi säästää vettä. Suihkussa pesunesteet saa helposti ja nopeasti pois iholta pesun yhteydessä, mutta jos poreammeen on varustanut houkuttelevalla vaahdolla, voi ammekylvyn jälkeen tehdä vielä mieli käydä suihkussa pesemässä vaahdot pois iholta. Myös hiustenpesu on monen mielestä vaikeaa tai jopa vastenmielistä porealtaassa.

Jos poreammeeseen kyllästyy, on se huomattavasti suihkua haastavampaa vaihtaa toisenlaiseen vaihtoehtoon. Painava amme kun pitäisi ensiksi saada raahattua pois kylpyhuoneesta, eikä sen hävittäminenkään ole välttämättä ihan helppoa. Monessa nykykodissa suositaan nykyisin suihkua ammeen sijaan eikä kovin moni edes halua hankkia poreammetta käytettynä, joten kallista poreammetta voi olla haastavaa kierrättää toiseen kotiin, jos se alkaakin kyllästyttää.

Mistä sadesuihku näppärästi?

Tyylikäs sadesuihku löytyy näppärästi Rörfokukselta, joka tarjoaa sadesuihkujen toimitukset maksutta ja nopeasti. Maksaminen onnistuu Rörfokuksella turvallisesti ja näppärästi Klarnalla. Löydät Rörfokukselta myös kattavan valikoiman laadukkaita suihkujen lisätarvikkeita.

Kuinka sitten löytää itselle sopiva sadesuihku Rörfokuksen monipuolisista valikoimista? Tämäkin onnistuu helposti, sillä Rörfokuksen sivusto on varustettu näppärillä haku- ja lajittelufilttereillä. Voit lajitella erilaiset sadesuihkuvaihtoehdot esimerkiksi siten, että ostetuimmat sadesuihkut näytetään hakutuloksissa ensimmäisinä. Tällä hetkellä yksi ostetuimmista alan tuotteista on mattamusta sadesuihkupää, joka on malliltaan pyöreä ja kooltaan 25 senttimetriä.

mh-squared-lite